top of page

De ce "Victoria"?

     Liceul Teoretic Victoria a luat ființă din dorința de a veni în întâmpinarea unor probleme ale învățământului românesc, printre care amintim: lipsa de comunicare profesor-elev, un buget mic alocat educației și prea puțină practică.

​     

Liceul Victoria-19.jpg

     Având un corp profesoral tânăr, bine pregătit și receptiv la nou, a cărei activitate se desfășoară într-un sediu modern și bine dotat, Liceul Teoretic Victoria devine în fiecare an tot mai vizibil pe harta căutărilor celor ce doresc performanță.

     Din dorința de a face cu adevărat performanță, am început un parteneriat cu BRIO în ceea ce privește testarea standardizată la nivel de unitate!

         

Brio platforma digitala.png

     Testele Brio sunt teste digitale standardizate, prin care elevii români din clasele I-XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare și își pot îmbunătăți performanța la examene.
 

     Cu Brio nu există erori de evaluare iar rezultatele sunt 100% obiective. S-a dovedit că testele grilă standardizate sunt mai eficiente decât cele cu întrebări deschise, motiv pentru care acestea au fost implementate de cele mai prestigioase evaluări din lume (SAT, GRE, GMAT)

     Totodată am decis să devenim centru de pregatire și testare pentru Examenele Cambridge, în parteneriat cu European Examinations Centre (EECentre).

image002.png

       Examenele CAMBRIDGE ajută elevii să își dezvolte competențele lingvistice și să-și îmbunătățească limba engleză pas cu pas.

      Absolvirea acestor examene oferă cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiaza limba engleză; fiind folosite in peste 130 de țări și recunoscute de peste 10.000 universitați și angajatori pe plan internațional. Termen valabilitate certificate: nelimitat.

​      Vrem să oferim toate condițiile necesare dezvoltării armonioase a elevilor noștri. În școală, pe lângă sălile de clasă cu un aer modern, avem atât un centru multimedia precum și un laborator de informatică necesar desfășurării, la standarde înalte, a orelor de tehnologie a informațiilor și comunicării.
 

     Orele de educație fizică se desfășoară în sala noastră proprie de sport iar cele de arte plastice în atelierul de creație. Pe lângă acestea, există și o bibliotecă la dispoziția oricărui elev ce caută un moment de liniște printre cărți sau să dezbată anumite lecturi în cadrul clubului de carte. 

      Punem accent pe dezvoltarea personală a elevului ca membru activ al societății, astfel încât cei ce aleg să învețe la noi vor fi direct implicați în programe de voluntariat, de dezvoltare profesională, artistică și de perfecționare în limbile engleză, franceză și arabă.

       

260732736_3083656455246555_7246178858787649493_n.jpg
bottom of page