top of page

Laborator Smart Lab

Ne bucurăm să vă împărtășim o veste extraordinară: Liceul Victoria a câștigat un important proiect european!

Laborator Smart Lab
Laborator Smart Lab

Ora si Locatia

Date and time is TBD

Location is TBD

Descriere eveniment

Anunț de Succes pentru Liceul Nostru!

Ne bucurăm să vă împărtășim o veste extraordinară: Liceul Victoria a câștigat un important proiect european! Am depus eforturi considerabile pentru a obține acest proiect. Proiectul câștigat se referă la „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior”, finanțat prin Investiția 9 din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C15: Educație, Pilonul VI. 

Finanțarea pentru laboratorul nostru va fi disponibilă în această toamnă, consolidând astfel eforturile noastre constante de a oferi cea mai bună educație posibilă.

Scopul nostru este să transformăm procesul educațional într-o experiență inovatoare și interactivă, pregătind elevii pentru provocările tehnologice ale viitorului. Vom asigura dotarea laboratorului conform standardelor proiectului, oferind acces la cele mai avansate resurse tehnologice.

Suntem mândri să fim printre unitățile de învățământ selectate pentru acest proiect și ne angajăm să punem la dispoziția elevilor noștri cele mai bune facilități pentru a se dezvolta și a învăța într-un mediu modern și inovator.

Cu stimă, Echipa Liceului Victoria

Share this event

bottom of page