top of page

Misiune

Misiunea noastră la Liceul Teoretic Victoria este să oferim o educație de calitate superioară, axată pe valorile și principiile fundamentale ale învățării. Ne angajăm să dezvoltăm nu doar cunoștințe academice solide, ci și caractere puternice și responsabile. Prin intermediul unei abordări personalizate, ne propunem să încurajăm elevii să-și descopere pasiunile, să-și exploreze interesele și să-și dezvolte abilitățile, oferindu-le astfel instrumentele necesare pentru a excela în viață.

Suntem dedicați creșterii armonioase a fiecărui elev, cultivând spiritul de echipă, respectul reciproc și dorința continuă de învățare. Prin curriculumul nostru bine structurat, echipa noastră de profesioniști și parteneriatele cu comunitatea, aspirăm să formăm lideri care să aducă contribuții semnificative la societatea noastră și la nivel global. Misiunea noastră este să inspirăm și să pregătim generația viitoare pentru provocările și oportunitățile unei lumi în perpetuă schimbare.

Viziune

La Liceul Teoretic Victoria, ne dorim să fim un far al excelenței în educație, un loc în care fiecare elev este încurajat să-și descopere și să-și împlinească potențialul maxim. Ne angajăm să creăm un mediu sigur, stimulant și inclusiv, în care curiozitatea este încurajată, creativitatea este apreciată, iar valoarea fiecărui individ este recunoscută. Ne străduim să cultivăm în elevii noștri gândirea critică, abilitățile de comunicare și spiritul de colaborare, pregătindu-i pentru a deveni lideri și cetățeni responsabili într-o lume în schimbare rapidă."

 

Viziunea noastră este una orientată spre viitor, în care inovăm continuu pentru a oferi o educație relevantă, adaptată cerințelor secolului XXI. Ne propunem să fim o comunitate de învățare dinamică, în care elevii sunt încurajați să-și asume riscuri și să-și exploreze pasiunile, beneficiind de o gamă diversă de oportunități academice, artistice, sportive și de dezvoltare personală. Prin colaborare și angajament constant față de excelență, suntem determinați să fim un loc în care visurile devin realitate și în care fiecare elev pleacă pregătit să-și construiască un viitor de succes.

Sediu ultracentral modern

Sediul ultracentral se distinge prin designul său modern și dotările tehnologice avansate, cu televizoare și calculatoare all-in-one ce aduc învățarea la viață, facilitând prezentările interactive și accesul la materiale multimedia. Astfel, elevii au acces rapid la resurse online și instrumente de învățare digitală, integrând tehnologia în procesul educațional. 

Bibliotecă

Încurajăm activitatea de lectură în fiecare mod posibil, motiv pentru care actualizăm mereu colecția noastră de cărți. Oferim un spațiu dedicat pentru lectură și organizăm un club de carte.

Învățare limbi străine

În lumea globalizată de astăzi, pregătim elevii să interacționeze cu persoane din afara tării prin învățarea de limbi străine. 

Oferim programe de perfecționare în limbile engleză, franceză și arabă.

Laborator Smart Lab

Lucrăm constant pentru a îmbunătăți oferta noastră și pentru a extinde capacitățile noastre tehnologice. Din toamnă vom avea echipamente noi si performante pentru a dezvolta capacitățile practice ale elevilor.

Descoperă mai multe despre oferta noastră educațională.

bottom of page