top of page
Oferta educațională

Curriculumul obligatoriu este definit conform standardelor naționale, iar Liceul Teoretic Victoria a primit acreditarea de la Ministerul Educației și Cercetării pentru a funcționa, eliberând diplome recunoscute atât la nivel național, cât și internațional. Pe lângă respectarea acestor reguli, elevii noștri sunt ghidați către dezvoltarea abilităților îi vor pregăti pentru piața muncii.

Oferta educațională pentru anul școlar 2024-2025
Tabel Clase.png
Brio platforma digitala.png
Teste BRIO

Din dorința de a face cu adevărat performanță, am început un parteneriat cu BRIO în ceea ce privește testarea standardizată la nivel de unitate!

Testele Brio sunt teste digitale standardizate, prin care elevii români din clasele I-XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare și își pot îmbunătăți performanța la examene.
 

     Cu Brio nu există erori de evaluare iar rezultatele sunt 100% obiective. S-a dovedit că testele grilă standardizate sunt mai eficiente decât cele cu întrebări deschise, motiv pentru care acestea au fost implementate de cele mai prestigioase evaluări din lume (SAT, GRE, GMAT)

image002.png
Examene Cambrige EEC IELTS

     Totodată am decis să devenim centru de pregatire și testare pentru Examenele Cambridge, în parteneriat cu European Examinations Centre (EECentre).

       Examenele CAMBRIDGE ajută elevii să își dezvolte competențele lingvistice și să-și îmbunătățească limba engleză pas cu pas.

      Absolvirea acestor examene oferă cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiaza limba engleză; fiind folosite in peste 130 de țări și recunoscute de peste 10.000 universitați și angajatori pe plan internațional. Termen valabilitate certificate: nelimitat.

bottom of page